ECONOMIC

De ce ne dispar oile, porcii și găinile? Laboratoarele globalizării pregătesc o Foamete Planetară

Producția de alimente cauzează „încălzire globală” - „Fermele trebuie închise” - 13 țări semnează acordul care va provoca o foamete globală prin distrugerea surselor de hrană.

În iunie 2024, Statele Unite s-au alăturat altor 12 națiuni semnând un acord promovat de World Economic Forum (WEF), care urmărește să creeze o foamete globală prin eliminarea industriei agricole. Acest acord, elaborat de WEF împreună cu ONU, susține că producția de alimente contribuie la „încălzirea globală” și, prin urmare, trebuie să fie redusă semnificativ.

Globaliștii afirmă că, pentru a salva planeta de „schimbările climatice”, fermele trebuie închise în întreaga lume. Acordul WEF stipulează ce suprafețe agricole trebuie eliminate de fiecare țară semnatară pentru a se conforma cu acest plan.

Sub pretextul reducerii „emisiilor de metan”, treisprezece țări au semnat acest acord, angajându-se să reducă producția agricolă și să închidă fermele. Aceste țări sunt:

  • Argentina
  • Australia
  • Brazilia
  • Burkina Faso
  • Cehia
  • Chile
  • Ecuador
  • Germania
  • Panama
  • Peru
  • Spania
  • Statele Unite ale Americii
  • Uruguay

Imaginea unui viitor în care Australia, Brazilia și Statele Unite nu mai produc carne devine din ce în ce mai realistă, acesta fiind țelul globaliștilor. Ei recunosc că toate aceste măsuri fac parte din ceea ce numesc „frauda schimbărilor climatice” – o minciună expusă de numeroși critici drept falsă științific.

Luis Planas, ministrul spaniol al agriculturii, pescuitului și alimentației, a declarat: „Sunt bucuros să văd angajamentele comune pe care comunitatea internațională le ia pentru a reduce emisiile de metan din agricultură și pentru a îndeplini obiectivele climatice stabilite la Paris.”

Marcelo Mena, președintele Global Methane Hub, a afirmat că „sistemele alimentare sunt responsabile pentru 60% din emisiile de metan,” sugerând astfel că agricultura este vinovată pentru distrugerea planetei și, prin urmare, trebuie eliminată.

O agricultură fără viitor = O foamete globală inevitabilă

Fără agricultură, nu va exista mâncare. Iar acest lucru duce exact la ceea ce mulți lideri globaliști, inclusiv Kamala Harris, au susținut prin ideea unei „populații reduse.” Agenda depopulării nu mai este un secret – este declarată deschis.

Logica lor este simplă: alimentele contribuie la încălzirea globală. Drept urmare, atacă producția de hrană și închid fermele. John Kerry a declarat că „reducerea emisiilor de metan este cel mai rapid mod de a diminua încălzirea pe termen scurt. Agricultura și producția alimentară pot contribui la un viitor cu emisii scăzute de metan, prin îmbunătățirea productivității și rezilienței.”

Vacile și găinile vor fi înlocuite de insecte

În curând, carnea va deveni un lux disponibil doar pentru elitele bogate. Oamenii de rând vor fi nevoiți să se obișnuiască cu greieri și larve, pentru că fermele vor fi închise, iar prețul alimentelor va crește enorm. În multe locuri, deja au fost construite fabrici uriașe unde insectele sunt crescute pentru a fi folosite în alimentație, adesea fără a fi menționat acest lucru pe etichetele produselor.

Jurnalistul Leo Hohmann explică faptul că globaliștii doresc înlocuirea surselor tradiționale de carne și lactate cu proteine obținute din insecte. ONU și WEF promovează de ani de zile aceste diete bazate pe insecte, iar mari investitori au construit deja fabrici în Illinois, Canada și Olanda, unde insectele sunt procesate pentru a fi incluse în alimente.

Hohmann menționează și previziunile Deagel, care arată că populația SUA ar putea scădea cu 70% până în 2025, subliniind că principalele cauze ar fi războiul, foametea și bolile – toate acestea fiind deja evidente în prezent.

Într-un alt articol, Michael Snyder, de la The Economic Collapse Blog, adaugă că sursele globale de alimente continuă să se diminueze, iar foametea este la un nivel alarmant. Aproape 30% din populația mondială nu are acces stabil la hrană, iar aproximativ 900 de milioane de oameni suferă de insecuritate alimentară severă.


Aceste semnale de alarmă indică o direcție periculoasă pentru viitorul nostru alimentar. Închiderea fermelor și trecerea la surse alternative de hrană, precum insectele, ar putea transforma complet modul în care omenirea accesează și consumă alimente.

Subiecte similare

Lasă un răspuns

Vezi și
Close
Back to top button